Kartoffelpizza

Kartofler er et hit oven på den hjemmelavede pizza.

(4 pers.)
Ælt dejen til den er glat og elastisk. Dæk den til, og lad den efterhæve 2-3 timer. Rul den ud på et meldrysset bord, og læg den på en bageplade. Dejen skal fylde pladen helt ud.
Skær kartoflerne i meget tynde skiver, og læg dem på pizzabunden. Dryp med lidt olivenolie. Fordel pancetta/bacon på kartoflerne, og slut af med rosmarin, salt, peber og de to slags ost. Bag pizzaen i ovn ved 220° i 15-20 min., til den er gylden.

Fyld

  • 3 store kartofler
  • 200 g pancetta eller bacon
  • 150 g mozzarella
  • 50 g revet parmesan
  • 2-3 tsk. frisk (eller tørret) rosmarin
  • olivenolie
  • salt og peber

Dej

  • 250 g hvedemel
  • lidt salt
  • 15 g gær
  • 1¼ dl lunkent vand
Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler