Kartoffeltærte med tun og feta

Denne tærte er hurtig og lækker. Børn kan også lide den! Ekstra nem hvis man har kogte kartofler i overskud fra dagen før. 1 kg kartofler, 200 g feta, 1 bdt.persille, 1 ds. tun i vand, 4 æg, 1 klat smør, salt, peber, oregano. Tilbehør: en god salat eller råkost samt flutes eller grovbrød (red.)....
Twitter Print

Denne tærte er hurtig og lækker. Børn kan også lide den! Ekstra nem hvis man har kogte kartofler i overskud fra dagen før.

1 kg kartofler, 200 g feta, 1 bdt.persille, 1 ds. tun i vand, 4 æg, 1 klat smør, salt, peber, oregano.

Tilbehør: en god salat eller råkost samt flutes eller grovbrød (red.).

Kog kartoflerne i letsaltet vand. Pil dem og skær dem i skiver. Læg halvdelen af kartoffelskiverne i bunden af et smurt tærtefad. Pisk æg, afdryppet feta og tun, hakket persille, salt og peber let sammen med en el-pisker. Hæld det over kartoffelskiverne. Læg resten af kartoffelskiverne ovenpå tunfyldet. Pensl med smeltet smør og drys oregano over. Bag tærten midt i en 200° varm ovn i 30 – 35 min. De sidste 5 min. under grill.

 

Twitter Print

Mest læste artikler