Kineserret

4 portioner Ca. 150 g skinkeschnit-zel i tynde strimler, 2-3 spsk vin-druekerneolie, 200 g fintsnittet hvidkål, 2 fintsnittede gulerødder, 1 finthakket løg, 1-2 dl majs, 1 æble, 1 dl rosiner, kinesisk soya, salt, peber. Tilbehør: løse ris evt. 1 ds. palme-marv eller palmehjerter og valnød-debrød. Kødet brunes i olien. Tilsæt grøntsager og æble. Krydr med…

4 portioner
Ca. 150 g skinkeschnit-zel i tynde strimler, 2-3 spsk vin-druekerneolie,
200 g fintsnittet hvidkål, 2 fintsnittede gulerødder, 1 finthakket løg,
1-2 dl majs, 1 æble, 1 dl rosiner, kinesisk soya, salt, peber.

Tilbehør:
løse ri s evt. 1 ds. palme-marv
eller palmehjerter og valnød-debrød.

Kødet brunes i olien. Tilsæt grøntsager og æble. Krydr med soya og rigelig peber. Lad retten simre til grøntsagerne er møre, men stadig sprøde. Pas på med salt, da soyaen ofte er salt nok.

Mest læste artikler