Kipperssalat

Er god som forret, på frokostbordet eller i sandwich. Smager utrolig godt og består af ingredienser, man næsten altid har i køleskabet. 1 løg, 4 hårdkogte æg, 1 – 2 dåser kippers, 1 spsk små kapers, 1 lille bæger creme fraiche 9 eller 18% (halvdelen kan evt. være let mayonnaise), karry. Løg og æg hakkes....

Er god som forret, på frokostbordet eller i sandwich. Smager utrolig godt og består af ingredienser, man næsten altid har i køleskabet.

1 løg, 4 hårdkogte æg, 1 – 2 dåser kippers, 1 spsk små kapers, 1 lille bæger creme fraiche 9 eller 18% (halvdelen kan evt. være let mayonnaise), karry.

Løg og æg hakkes. Kippers skæres i mindre stykker. Løg, æg og kippers blandes med creme fraiche og smages til med karry. Salaten har godt af at trække lidt. Pyntes med kapers.

 

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler