Kipperssalat

Er god som forret, på frokostbordet eller i sandwich. Smager utrolig godt og består af ingredienser, man næsten altid har i køleskabet. 1 løg, 4 hårdkogte æg, 1 – 2 dåser kippers, 1 spsk små kapers, 1 lille bæger creme fraiche 9 eller 18% (halvdelen kan evt. være let mayonnaise), karry. Løg og æg hakkes....
Twitter Print

Er god som forret, på frokostbordet eller i sandwich. Smager utrolig godt og består af ingredienser, man næsten altid har i køleskabet.

1 løg, 4 hårdkogte æg, 1 – 2 dåser kippers, 1 spsk små kapers, 1 lille bæger creme fraiche 9 eller 18% (halvdelen kan evt. være let mayonnaise), karry.

Løg og æg hakkes. Kippers skæres i mindre stykker. Løg, æg og kippers blandes med creme fraiche og smages til med karry. Salaten har godt af at trække lidt. Pyntes med kapers.

 

Twitter Print

Mest læste artikler