Kødboller i thaikarry med cashewnødder

 4 personer:1/2 kg hakket skinkekød eller kalkunkød 1-2 tsk. karrypasta 1 ds. kokosmælk 2 tørrede limeblade 1-2 rødløg 50 g cashewnødder eller peanuts 100 g sukkerærter fishsauce sukker evt. frisk mynte Tilbehør: kogte jasminris Form kødet til små kødboller – ca. 32 stk. – brun dem grundigt i lidt olie på en pande, og læg...

 
4 personer:
1/2 kg hakket skinkekød eller
kalkunkød
1-2 tsk. karrypasta
1 ds. kokosmælk
2 tørrede limeblade
1-2 rødløg
50 g cashewnødder eller peanuts
100 g sukkerærter
fishsauce
sukker
evt. frisk mynte

Tilbehør:
kogte jasminris

Form kødet til små kødboller – ca. 32 stk. – brun dem grundigt i lidt olie på en pande, og læg dem til side. Rist karrypastaen i lidt af kokosmælken, til det begynder at dufte. Tilsæt kødboller, resten af kokosmælken, limeblade, rødløg i både samt cashewnødder, og lad det simre i 6 min. Kom sukkerærterne ved, kog endnu 1 minut, og smag til med fishsauce og en anelse sukker.

Drys evt. med friske mynteblade, og server med ris.


Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler