Kokosmuffins (18-20 stk.)

2 æg, 2 dl sukker, 2 tsk. vanillesukker, 125 g smeltet plantemar-garine/smør, 3/4 dl hvedemel, 4 dl kokosmel, 50 g hakkede nøddekerner (fx hasselnødder, red.), 100 g hakket mørk chokolade. Æg og sukker piskes sammen. Fedtstoffet smeltes, køles lidt af og røres i skiftevis med hvedemel og kokosmel. Nødder og chokolade røres i. Dejen kommes...

2 æg, 2 dl sukker, 2 tsk. vanillesukker, 125 g smeltet plantemar-garine/smør, 3/4 dl hvedemel, 4 dl kokosmel, 50 g hakkede nøddekerner (fx hasselnødder, red.), 100 g hakket mørk chokolade.

Æg og sukker piskes sammen. Fedtstoffet smeltes, køles lidt af og røres i skiftevis med hvedemel og kokosmel. Nødder og chokolade røres i. Dejen kommes i papirforme, der fyldes 3/4 . Bages midt i en 200° varm ovn i 10-15 min. 

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler