Koldskål med jordbær

6-8 personer 1/2 kg jordbær100 g sukker1 liter tykmælk eller A-381 liter kærnemælk1/2 liter piskefløde Tilbehør:Kammerjunkere og hele jordbær. Kom jordbær, sukker og tykmælk i en blender, og blend, til bærrene er findelte. Hæld det hele op i en skål, og bland med kærnemælk og letpisket flødeskum. Sæt koldskålen køleskabet, indtil den skal serveres. Pynt...

6-8 personer

Suzanne Moffat1/2 kg jordbær
100 g sukker
1 liter tykmælk eller A-38
1 liter kærnemælk
1/2 liter piskefløde

Tilbehør:
Kammerjunkere og hele jordbær.

Kom jordbær, sukker og tykmælk i en blender, og blend, til bærrene er findelte. Hæld det hele op i en skål, og bland med kærnemælk og letpisket flødeskum. Sæt koldskålen køleskabet, indtil den skal serveres. Pynt den evt. med hele jordbær.

Læs også: Jordbær – sådan dyrker, plejer og plukker du jordbær
Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler