Koteletter i folie

4 pers.4 store svinekoteletter1 stort løg2 storetomater1 bakke champignonersalt, peber Tilbehør: halve bagte kartofler Koteletterne brunes på panden med salt og peber. Læg hver kotelet på et stort stykke folie. Champignoner, tomater og løg skæres i skiver og lægges oven på de fire koteletter. Luk pakkerne godt sammen og sæt dem i ovnen i 30...
Illustration: Suzanne Moffat
4 pers.

4 store svinekoteletter
1 stort løg
2 store
tomater
1 bakke champignoner
salt, peber

Tilbehør: halve bagte kartofler

Koteletterne brunes på panden med salt og peber. Læg hver kotelet på et stort stykke folie. Champignoner, tomater og løg skæres i skiver og lægges oven på de fire koteletter. Luk pakkerne godt sammen og sæt dem i ovnen i 30 min. ved ca. 200°.

Laila Knudsen, Fur

Twitter Print

Mest læste artikler