Krydret honning marineret kalkunbryst

Det her er godt nok ikke en hurtig ret, men den passer sig selv. Ca. 900 g kalkunbryst. Marinade: 2 spsk. akaciehonning, 1 spsk. dijonsennep, saft fra 2 store pressede citroner, 2 fed knust hvidløg, 1 tsk. salt, 1 tsk. sort peber, 1 tsk. tørret rosmarin, 2 spsk. kapers, 150 g bacon i tern. Tilbehør:…

Det her er godt nok ikke en hurtig ret, men den passer sig selv.

Ca. 900 g kalkunbryst.
Marinade:
2 spsk. akaciehonning, 1 spsk. dijonsennep, saft fra 2 store pressede citroner, 2 fed knust hvidløg, 1 tsk. salt, 1 tsk. sort peber, 1 tsk. tørret rosmarin, 2 spsk. kapers, 150 g bacon i tern.

Tilbehør:
Hasselbackkartofler (eller hasselbackrodfrugter, fx gulerødder og pastinakker, red.) og flutes. (Og germe en god salat eller kogte grønsager, red.).

Bland marinaden, og hæld den over kalkunbrystet, som er lagt i et ovnfast fad. Marinér kødet i 2 timer – vend efter en time. Drys kapers og bacontern over. Steges midt i en 225° varm ovn i 15 min. Læg alufolie over, og steg videre i ca. 50 min. ved 175°.

Mest læste artikler