Krydret kylling

Ingredienser (4 pers.) :4 kyllingefileter 1⁄2 dåse kokosmælk (200 ml) 2 røde chilier 2 forårsløg 1⁄2 dåse bambusskud 1⁄2 dåse bønnespirer 1 spsk. frisk revet ingefær Salt, peber Tilbehør: ris eller nudler Sådan gør du:Steg kyllingerne 4-5 min. på hver side, tilsæt de øvrige ingredienser og lad det hele simre et par minutter. Smag til...
Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.) :
4 kyllingefileter
1⁄2 dåse kokosmælk (200 ml)
2 røde chilier
2 forårsløg
1⁄2 dåse bambusskud
1⁄2 dåse bønnespirer
1 spsk. frisk revet ingefær
Salt, peber

Tilbehør: ris eller nudler

Sådan gør du:
Steg kyllingerne 4-5 min. på hver side, tilsæt de øvrige ingredienser og lad det hele simre et par minutter. Smag til med salt og peber og server med ris eller nudler.

Mest læste artikler