Krydret kylling

Ingredienser (4 pers.) :4 kyllingefileter 1⁄2 dåse kokosmælk (200 ml) 2 røde chilier 2 forårsløg 1⁄2 dåse bambusskud 1⁄2 dåse bønnespirer 1 spsk. frisk revet ingefær Salt, peber Tilbehør: ris eller nudler Sådan gør du:Steg kyllingerne 4-5 min. på hver side, tilsæt de øvrige ingredienser og lad det hele simre et par minutter. Smag til...
Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.) :
4 kyllingefileter
1⁄2 dåse kokosmælk (200 ml)
2 røde chilier
2 forårsløg
1⁄2 dåse bambusskud
1⁄2 dåse bønnespirer
1 spsk. frisk revet ingefær
Salt, peber

Tilbehør: ris eller nudler

Sådan gør du:
Steg kyllingerne 4-5 min. på hver side, tilsæt de øvrige ingredienser og lad det hele simre et par minutter. Smag til med salt og peber og server med ris eller nudler.

Twitter Print

Mest læste artikler