Krydret tomatsauce

2 glas champignon i skiver,2 ds. hakkede tomater (evt. med basilikum), 200g frosne ærter, 2-4 fed hvidløg, chili og spidskommen. Tilbehør: Spaghetti, frisk revet parmesanost og godt italiensk brød. Hvidløg og chili (mængde efter smag) svitses i olie. Champignonerne ristes og de hakkede tomater tilsættes. Lad saucen simre 5-10 minutter og tilsæt ærterne. Smag til...
Twitter Print


2 glas champignon i skiver,2 ds. hakkede tomater (evt. med basilikum), 200g frosne ærter, 2-4 fed hvidløg, chili og spidskommen.

Tilbehør:

Spaghetti, frisk revet parmesanost og godt italiensk brød.

Hvidløg og chili (mængde efter smag) svitses i olie. Champignonerne ristes og de hakkede tomater tilsættes. Lad saucen simre 5-10 minutter og tilsæt ærterne. Smag til med spidskommen. Ønskes en kraftigere smag, kan ekstra chili og hvidløg røres i lige inden serveringen.

Twitter Print

Mest læste artikler