Kylling i gryde

Tilbered en lækker og mør kylling i gryde.

Ingredienser (4-6 portioner):
1 kylling (ca. 1400 g)
salt, peber
bredbl. persille
smør
1 dl kogende vand
1 dl piskefløde
kulør
500 g tynde rabarberstilke
150 g sukker
1 stang vanilje
1 salathoved
1 håndfuld friske ærter
1 dl kaffefløde
1⁄4 dl lagereddike
1⁄4 dl sukker
salt, peber
 
Tilberedning:
Krydr kyllingen med salt og peber, og fyld med persille. Brun den på alle sider i smør, tilsæt kogende vand og lad den stege under låg for svag varme i ca. 1 time, til den er mør.Partér kyllingen og hold den varm.
Tilsæt evt. lidt vand samt fløde, lad saucen koge godt, smag til og justér farven med kulør. Skær rabarberstilkene i skiver. Kom rabarber, sukker og vanilje i en gryde og bring det langsomt i kog. Kog i ca. 5 min. til de er møre, men ikke udkogte.
Skyl salaten og slyng vandet af. Bræk salatbladene i stykker og bland med ærter. Pisk fløde, eddike og sukker sammen, smag til med salt og peber og hæld dressingen over salaten lige før servering.
Twitter Print

Mest læste artikler