Ingredienser (4-6 portioner):
1 kylling (ca. 1400 g)
salt, peber
bredbl. persille
smør
1 dl kogende vand
1 dl piskefløde
kulør
500 g tynde rabarberstilke
150 g sukker
1 stang vanilje
1 salathoved
1 håndfuld friske ærter
1 dl kaffefløde
1⁄4 dl lagereddike
1⁄4 dl sukker
salt, peber
1 kylling (ca. 1400 g)
salt, peber
bredbl. persille
smør
1 dl kogende vand
1 dl piskefløde
kulør
500 g tynde rabarberstilke
150 g sukker
1 stang vanilje
1 salathoved
1 håndfuld friske ærter
1 dl kaffefløde
1⁄4 dl lagereddike
1⁄4 dl sukker
salt, peber
Tilberedning:
Krydr kyllingen med salt og peber, og fyld med persille. Brun den på alle sider i smør, tilsæt kogende vand og lad den stege under låg for svag varme i ca. 1 time, til den er mør.Partér kyllingen og hold den varm.
Tilsæt evt. lidt vand samt fløde, lad saucen koge godt, smag til og justér farven med kulør. Skær rabarberstilkene i skiver. Kom rabarber, sukker og vanilje i en gryde og bring det langsomt i kog. Kog i ca. 5 min. til de er møre, men ikke udkogte.
Skyl salaten og slyng vandet af. Bræk salatbladene i stykker og bland med ærter. Pisk fløde, eddike og sukker sammen, smag til med salt og peber og hæld dressingen over salaten lige før servering.
Krydr kyllingen med salt og peber, og fyld med persille. Brun den på alle sider i smør, tilsæt kogende vand og lad den stege under låg for svag varme i ca. 1 time, til den er mør.Partér kyllingen og hold den varm.
Tilsæt evt. lidt vand samt fløde, lad saucen koge godt, smag til og justér farven med kulør. Skær rabarberstilkene i skiver. Kom rabarber, sukker og vanilje i en gryde og bring det langsomt i kog. Kog i ca. 5 min. til de er møre, men ikke udkogte.
Skyl salaten og slyng vandet af. Bræk salatbladene i stykker og bland med ærter. Pisk fløde, eddike og sukker sammen, smag til med salt og peber og hæld dressingen over salaten lige før servering.