Kylling i kraftig karry

4 portioner 500 g kyllingefilet i strimler, 2 peberfrugter, 2 glas champignon, 1 løg, 1 bundt springløg, 200 g sukkerærter, 10 minimajs, bønnespirer, 4 fed hvidløg, karry og chili efter smag, maizena. Tilbehør: Basmati ris og godt brød. Karry, chili og presset hvidløg svitses. Kyllingestykkerne blandes i og gennemsteges. Løg og springløg tilsættes og steger...
Twitter Print


4 portioner
500 g kyllingefilet i strimler, 2 peberfrugter, 2 glas champignon, 1 løg, 1 bundt springløg, 200 g sukkerærter, 10 minimajs, bønnespirer, 4 fed hvidløg, karry og chili efter smag, maizena.

Tilbehør:
Basmati ris og godt brød.

Karry, chili og presset hvidløg svitses. Kyllingestykkerne blandes i og gennemsteges. Løg og springløg tilsættes og steger med lidt. Champignon med væde og sukkerærter hældes i og det hele simrer i 10 min. Retten jævnes og koger op. Bland peberfrugt, minimajs og bønnespirer i lige inden servering.

Twitter Print

Mest læste artikler