Kyllingeschnitzler i folie

Hermed en ret, som jeg ofte laver både til hverdag, og når vi har gæster. Den er fedtfattig (afhængig af ostens fedtprocent red.), kan varieres. Og så er den meget let. Kyllingen kan byttes ud med kalkun, svine- eller oksekød og endda fisk. Fisken lægges da rå på folien. Antal af schnitzler afhænger af hvor…

Hermed en ret, som jeg ofte laver både til hverdag, og når vi har gæster.
Den er fedtfattig (afhængig af ostens fedtprocent red.), kan varieres.
Og så er den meget let. Kyllingen kan byttes ud med kalkun, svine- eller
oksekød og endda fisk. Fisken lægges da rå på folien. Antal af schnitzler
afhænger af hvor sultne personerne er, og hvor mange grøntsager der bruges.

Portioner: 4
1 kyllingeschnitzel pr. foliepakke, årstidens grøntsager i stave skiver eller lign , kan være friske eller frosne (vinter grøntsager f.eks. gulerødder, selleri etc. Blanceres et par minutter i kogende vand. red.), flødesmøreost f.eks. pikant eller hvidløg.

Tilbehør: godt brød, ris, pasta eller kartofler.

Kyllingeschnitzlerne brunes på begge sider i lidt fedtstof. Folien smøres med lidt fedtstof. Schnitzlerne lægges på folien. Grøntsagerne og osten fordeles på schnitzlerne. Pakkes til små pakker der sættes midt i en 200° varm ovn i 15-20 min.

 

Mest læste artikler