Lækker efterårssalat

En dejlig salat med ris, valnødder og tranebær 2 ½ dl vilde ris 2 dl hakkede valnødder2 spsk. frisk mynte1 dl tørrede tranebærsaft af 1 citron2 spsk. jordnøddeolie eller rapsoliesalt og cayennepeber Kog risen, og lad den køle af. Bland med de øvrige ingredienser, og smag til med krydderier. Du kan sagtens spise dejlige salater...

En dejlig salat med ris, valnødder og tranebær


Foto: Lindhardt og Ringhof2 ½ dl vilde ris
2 dl hakkede valnødder
2 spsk. frisk mynte
1 dl tørrede tranebær
saft af 1 citron
2 spsk. jordnøddeolie eller rapsolie
salt og cayennepeber

Kog risen, og lad den køle af. Bland med de øvrige ingredienser, og smag til med krydderier. Du kan sagtens spise dejlige salater året rundt – blot ingredienserne matcher årstiden. I bogen 500 salater bliver du introduceret til alverdens salater, der både kan spises som morgenmad, brunch, frokost, aftensmad eller som snack. Dyk ned i salaternes verden, og få ny inspiration. 500 salater af Susannah Blake, Lindhardt og Ringhof, 288 sider, 129,95 kroner.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler