Lækker ymerdessert

1 l ymer, 1/2 l kærnemælk, 4 æggeblommer (pasteuriserede, red.), 2 -3 æggehvider (pasteuriserede,red.), 1 dl sukker, 2 tsk vanillesukker, 20 små makroner, frisk eller henkogt frugt (gerne jordbær eller hindbær), evt. piskefløde. Æggeblommer og sukker piskes hvidt. Æggehvider piskes stive. Ymer og kærnemælk blandes med æggeblommerne og hviderne vendes forsigtigt i. Inden servering knuses...

1 l ymer, 1/2 l kærnemælk, 4 æggeblommer (pasteuriserede, red.), 2 -3 æggehvider (pasteuriserede,red.), 1 dl sukker, 2 tsk vanillesukker, 20 små makroner, frisk eller henkogt frugt (gerne jordbær eller hindbær), evt. piskefløde.

Æggeblommer og sukker piskes hvidt. Æggehvider piskes stive. Ymer og kærnemælk blandes med æggeblommerne og hviderne vendes forsigtigt i. Inden servering knuses makronerne og kommes i sammen med frugten. Pyntes med flødeskumsklatter.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler