Lækker ymerdessert

1 l ymer, 1/2 l kærnemælk, 4 æggeblommer (pasteuriserede, red.), 2 -3 æggehvider (pasteuriserede,red.), 1 dl sukker, 2 tsk vanillesukker, 20 små makroner, frisk eller henkogt frugt (gerne jordbær eller hindbær), evt. piskefløde. Æg geblommer og sukker piskes hvidt. Æggehvider piskes stive. Ymer og kærnemælk blandes med æggeblommerne og hviderne vendes forsigtigt i. Inden servering...

1 l ymer, 1/2 l kærnemælk, 4 æggeblommer (pasteuriserede, red.), 2 -3 æggehvider (pasteuriserede,red.), 1 dl sukker, 2 tsk vanillesukker, 20 små makroner, frisk eller henkogt frugt (gerne jordbær eller hindbær), evt. piskefløde.

Æg geblommer og sukker piskes hvidt. Æggehvider piskes stive. Ymer og kærnemælk blandes med æggeblommerne og hviderne vendes forsigtigt i. Inden servering knuses makronerne og kommes i sammen med frugten. Pyntes med flødeskumsklatter.

Mest læste artikler