1 l ymer, 1/2 l kærnemælk, 4 æggeblommer (pasteuriserede, red.), 2 -3 æggehvider (pasteuriserede,red.), 1 dl sukker, 2 tsk vanillesukker, 20 små makroner, frisk eller henkogt frugt (gerne jordbær eller hindbær), evt. piskefløde.
Æg

1 l ymer, 1/2 l kærnemælk, 4 æggeblommer (pasteuriserede, red.), 2 -3 æggehvider (pasteuriserede,red.), 1 dl sukker, 2 tsk vanillesukker, 20 små makroner, frisk eller henkogt frugt (gerne jordbær eller hindbær), evt. piskefløde. Æggeblommer og sukker piskes hvidt. Æggehvider piskes stive. Ymer og kærnemælk blandes med æggeblommerne og hviderne vendes forsigtigt i. Inden servering knuses…
1 l ymer, 1/2 l kærnemælk, 4 æggeblommer (pasteuriserede, red.), 2 -3 æggehvider (pasteuriserede,red.), 1 dl sukker, 2 tsk vanillesukker, 20 små makroner, frisk eller henkogt frugt (gerne jordbær eller hindbær), evt. piskefløde.
Æg