Laks med gorgonzola

Ingredienser (4 pers.):4 laksefileter1 stk. gorgonzola, ca. 100 g4 skiver røget lakscitronsaftdildsalt, peberSådan gør du:Flæk hvert laksestykke og læg de nederste stykker i et smurt ovnfast fad. Læg nogle gode, tykke skiver gorgonzola på hvert stykke. Kom en skive røget laks ovenpå og riv lidt citronskal over. Kom lidt dild på og krydr med salt…


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
4 laksefileter
1 stk. gorgonzola, ca. 100 g
4 skiver røget laks
citronsaft
dild
salt, peber

Sådan gør du:
Flæk hvert laksestykke og læg de nederste stykker i et smurt ovnfast fad. Læg nogle gode, tykke skiver gorgonzola på hvert stykke. Kom en skive røget laks ovenpå og riv lidt citronskal over. Kom lidt dild på og krydr med salt og peber. Læg til sidst det øverste stykke laks på, så skindsiden vender opad, og salt det godt for at gøre skindet helt sprødt.Tænd ovnen på 180°, og bag laksestykkerne i 15-20 min. Server evt. med kogt, frisk pasta og grøn salat.

Mest læste artikler