Laks og grønt

2 pers. 3 porrer250 g kartofler4 gulerødder2 laksefileter3 dl bouillon (fiske- eller grønsags-, red.)salt og peber Snit porrerne, og skær kartofler samt gulerødder i skiver.Læg grønsagerne i bunden af et ovnfast fad, og hæld bouillon over.Dæk fadet med folie, og sæt grønsagerne i ovnen ved 200° i ca. 20 min.Fjern folien, og læg laksen oven...
Illustration: Suzanne Moffat2 pers.

3 porrer
250 g kartofler
4 gulerødder
2 laksefileter
3 dl bouillon (fiske- eller grønsags-, red.)
salt og peber

Snit porrerne, og skær kartofler samt gulerødder i skiver.
Læg grønsagerne i bunden af et ovnfast fad, og hæld bouillon over.
Dæk fadet med folie, og sæt grønsagerne i ovnen ved 200° i ca. 20 min.
Fjern folien, og læg laksen oven på grønsagerne. Sæt fadet tilbage i ovnen i 15-20 min.

Tips:
Retten kan også tilberedes i mikroovn i ca. 2 x 10 min. afhængigt af ovnens effekt.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler