Laksekoteletter i grønt

En let og hurtig ret, som jeg ofte er blevet rost for. 2 laksekoteletter à 125 g, 2 løg, 2-3 gulerødder, 1 peberfrugt i strimler, 250 g hakkede champignon, 1 ds. hakkede tomater evt. krydrede, krydderbuket bundet i gaze af; 1 stilk frisk timian, 2-3 lau-bærblade, 2-3 løvstikke blade, 2-3 citronmelisse blade, (hvis ikke friske…

En let og hurtig ret, som jeg ofte er blevet rost for.

2 laksekoteletter à 125 g, 2 løg, 2-3 gulerødder, 1 peberfrugt i strimler, 250 g hakkede champignon, 1 ds. hakkede tomater evt. krydrede, krydderbuket bundet i gaze af; 1 stilk frisk timian, 2-3 lau-bærblade, 2-3 løvstikke blade, 2-3 citronmelisse blade, (hvis ikke friske krydderurter – kan tørrede anvendes direkte i retten, red.), 1 dl bouillon, salt, peber, lidt olie.

Tilbehør: frisk pasta.

Så vidt muligt tilberedes retten i en pande, der kan tåle at komme i ovnen.
Olien varmes på en sau-terpande. Grøntsagerne brunes i nogle minutter. Tomat, bouillon, krydderbuket, salt og peber tilsættes og simre i 5 -10 min
(check vandmængden undervejs) og smages til. Fisken lægges ovenpå
grøntsagsblandingen (hvis ikke panden kan klare ovnen må det over i et
ovnfast fad med låg). Retten med låg bages midt i en 225° varm ovn i ca. 20 min.

Mest læste artikler