Lammefilet og pasta

3 pers. 4-6 lammefileter 300 g pastarør 50 g sorte oliven uden sten 2 spsk. kapers 6 spsk. hakket persille 1 fed hvidløg 4 spsk. olivenolie 1 1/2 spsk. citronsaft 1 tsk. herbes de provence salt og peber Tilbehør: flutes Drys lammefileterne med groft salt og peber. Fileterne brunes og tilsættes 1/2 kop vand, hvori...

3 pers.
4-6 lammefileter
300 g pastarør
50 g sorte oliven uden sten
2 spsk. kapers
6 spsk. hakket persille
1 fed hvidløg
4 spsk. olivenolie
1 1/2 spsk. citronsaft
1 tsk. herbes de provence
salt og peber

Tilbehør:
flutes

Drys lammefileterne med groft salt og peber. Fileterne brunes og tilsættes 1/2 kop vand, hvori de steger færdigt i 10-20 min. under låg. Pastaen koges (efter anvisningen på emballagen, red.) og overhældes med koldt vand. Oliven hakkes groft, persille hakkes fint. Hvidløg presses. Alle ingredienserne blandes med pastaen.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler