Langtidsstegt oksekød

Ingredienser (4 pers.): 1,2-1,4 kg oksebov 8 små cocktailtomater 2-3 rødløg i store tern 3 dl rødvin Vand Salt, peber og lidt chili 1-2 rosmarinkviste 2-3 timiankviste Fløde Tilbehør: frisk pasta vendt med olivenolie og drysset med hakket persille samt brød. Sådan gør du:Skær kødet i grove tern og brun det i smør eller olie....
Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
1,2-1,4 kg oksebov
8 små cocktailtomater
2-3 rødløg i store tern
3 dl rødvin
Vand
Salt, peber og lidt chili
1-2 rosmarinkviste
2-3 timiankviste
Fløde

Tilbehør: frisk pasta vendt med olivenolie og drysset med hakket persille samt brød.

Sådan gør du:
Skær kødet i grove tern og brun det i smør eller olie. Hæld rødvin over, kog op og skum af. Krydr med salt, peber og chili. Tilsæt tomat, løg og krydderurter og hæld vand over, så kødet er dækket. Lad det simre i mindst 11⁄2 time under låg, til kødet er mørt. Tag kødet op og kog saucen ind. Kom lidt fløde ved og smag til.

Twitter Print

Mest læste artikler