Peberfrugt-hindbærmarmelade

200 g dybfrosne hindbær
Saft og skal af 1 citron
500 g Dansukker Syltesukker
Skold peberfrugterne, og pil skallen af. Fjern kernerne. Blend peberfrugterne. Bland alle ingredienserne i en gryde, og kog i 5 minutter. Skum godt af. Hæld på varme, rengjorte glas. Luk glassene tæt. Opbevares mørkt og køligt. Marmeladen er god til ost.
Appelsinmarmelade med vin og pistacie

3 dl tør, mousserende hvidvin
500 g syltesukker
30 g hakkede pistacienødder
Skyl appelsinerne grundigt. Skær dem i tynde både og derefter i tynde skiver. Bland appelsinstykkerne og vinen i en gryde, og kog blandingen ved svag varme i 20 minutter. Tilsæt syltesukkeret, og kog videre i 3 minutter. Tilsæt de hakkede pistacienødder, og kog i yderligere 1 minut. Skum godt af. Hæld på varme, rengjorte glas. Luk glassene tæt. Opbevares mørkt og køligt.
Ananasmarmelade med kokos og rom

1 dl kokosmel
3 dl syltesukker
3-4 spsk. rom
Bland ananas, kokos og syltesukker i en gryde, og kog i ca. 3 minutter. Tilsæt rommen. Tag gryden af kogepladen og skum af. Hæld på varme, rengjorte glas. Luk glassene tæt. Opbevares mørkt og køligt.
Granatæble- og appelsinmarmelade

600 g appelsin uden skal i små stykker
600 g syltesukker
Bland alle ingredienserne i en gryde og kog i 10 minutter. Skum godt af. Hæld på varme, rengjorte glas. Luk glassene tæt. Opbevares mørkt og køligt.
Grapefrugtmarmelade med jordbær

200 g dybfrosne jordbær
500 g syltesukker
Skyl grapefrugten grundigt. Skær den i tynde både og derefter i tynde skiver. Optø jordbærrene, og skær dem i mindre stykker. Bland grapefrugt- og jordbærstykkerne med syltesukkeret i en gryde, og kog i 10-15 minutter. Skum godt af. Hæld på varme, rengjorte glas. Luk glassene tæt. Opbevares mørkt og køligt.
Opskrifterne er fra dansukker.dk