Let og frisk dessert

1/2 l piskefløde, 1/2 l creme fraiche (9 eller 18%), 4 gode spiseæbler, 1 stor ds. ferskner. Pynt: 200 g makroner, 1 plade groft hakket chokolade (100 g). Fløden piskes. Heri blandes creme fraiche. Æblerne skrælles og rives groft og blandes straks i fløde/creme fraicheblandingen. Fersknerne aftørres og skæres i tern og blandes i. Desserten...

1/2 l piskefløde, 1/2 l creme fraiche (9 eller 18%), 4 gode spiseæbler, 1 stor ds. ferskner. Pynt: 200 g makroner, 1 plade groft hakket chokolade (100 g).

Fløden piskes. Heri blandes creme fraiche. Æblerne skrælles og rives groft og blandes straks i fløde/creme fraicheblandingen. Fersknerne aftørres og skæres i tern og blandes i. Desserten kommes i en glasskål. Pyntes med makroner og chokolade. Desserten må gerne trække nogle timer i køleskabet.

 

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler