Linse-gulerodssuppe

  6-8 personer 1 kg gulerødder 1 løg 1/2 selleriknold 200 g røde linser 1 1/2 l grønsagsbouillon 2 dl kaffefløde salt, peber, timian Tilbehør: ostebrød Snit alle grønsager i mindre stykker og kog med bouillon og krydderier. Efter 15 min. tilsættes linserne, og suppen koger igennem 15-20 min. Suppen blendes, smages til og jævnes...

 

6-8 personer

  • 1 kg gulerødder
  • 1 løg
  • 1/2 selleriknold
  • 200 g røde linser
  • 1 1/2 l grønsagsbouillon
  • 2 dl kaffefløde
  • salt, peber, timian

    Tilbehør:
    ostebrød

Snit alle grønsager i mindre stykker og kog med bouillon og krydderier.
Efter 15 min. tilsættes linserne, og suppen koger igennem 15-20 min. Suppen blendes, smages til og jævnes med fløde.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler