Lises dessertlækkerier

Illustration: Suzanne Moffat8 pers. 4 æggehvider3 dl sukker3 dl kokosmel100 g hakketmørk chokolade. Pynt: flødeskum, softice og chokoladespåner Pisk hviderne stive. Tilsæt sukker, og pisk marengsen sej. Vend forsigtigt kokos og chokolade i marengsen, fordel det i 2 springforme beklædt med bagepapir. Bag bundene ved 175° C i 30-40 min., og læg dem til afkøling....
Illustration: Suzanne Moffat
Illustration: Suzanne Moffat

8 pers.

4 æggehvider
3 dl sukker
3 dl kokosmel
100 g hakket
mørk chokolade.

Pynt: flødeskum, softice og chokoladespåner

Pisk hviderne stive. Tilsæt sukker, og pisk marengsen sej. Vend forsigtigt kokos og chokolade i marengsen, fordel det i 2 springforme beklædt med bagepapir. Bag bundene ved 175° C i 30-40 min., og læg dem til afkøling. Bundene toppes med flødeskum og softice inden servering og pyntes med chokolade eller hakkede nødder.

Hanne Grønbæk, Holstebro

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler