Illustration: Suzanne Moffat 4 pers. 100 g god mørk chokolade5 dl fromage frais1 1⁄2 dl piskefløde1 æggeblomme40 g sukkerRevet skal fra 1⁄2 appelsin1 ds. mandariner Fromage frais sættes til afdrypning i et kaffefilter i 30 min.Chokoladen smeltes ved svag varme. Æggeblomme, sukker og appelsinskal piskes, til det skummer. Fløden piskes til flødeskum. Vend den smeltede,...
100 g god mørk chokolade 5 dl fromage frais 1 1⁄2 dl piskefløde 1 æggeblomme 40 g sukker Revet skal fra 1⁄2 appelsin 1 ds. mandariner
Fromage frais sættes til afdrypning i et kaffefilter i 30 min. Chokoladen smeltes ved svag varme. Æggeblomme, sukker og appelsinskal piskes, til det skummer. Fløden piskes til flødeskum. Vend den smeltede, men ikke for varme chokolade æggemassen lidt ad gangen. Vend dernæst fromage frais og til sidst flødeskum i chokoladecremen. Fordel mandarinerne i 4 portionsskåle/glas og dernæst chokolademousse. Sæt moussen i køleskabet i 1 time før servering. Moussen kan varieres med forskellige frugter eller hakket After Eight.