Mai Thai Mia

4 pers. 300 g kylling i strimler 2 porrer i skiver 1 løg i halve skiver 2 grønne chilipebre i skiver (uden kerner) 200 g grønne bønner (fine grønne bønner er bedst, red.) 1 stang citrongræs i tynde skiver 1 ds. kokosmælk 1 tsk. green currypaste 1 spsk. stærk karry (efter smag) olie til stegning...

4 pers.
300 g kylling i strimler
2 porrer i skiver
1 løg i halve skiver
2 grønne chilipebre i skiver (uden kerner)
200 g grønne bønner (fine grønne bønner er bedst, red.)
1 stang citrongræs i tynde skiver
1 ds. kokosmælk
1 tsk. green currypaste
1 spsk. stærk karry (efter smag)
olie til stegning
soja og salt efter smag

Tilbehør: jasminris og cashewnødder

Varm olien i en wok. Brænd begge slags karry af, og tilsæt kyllingekødet. Når det er lige akkurat stegt, tages det op. Svits porrer, løg og chilipebre. Tilsæt lidt soja. Tilsæt kokosmælk, citrongræs og bønner, og lad retten koge, til bønnerne er møre og retten har taget smag af citrongræs. Kom kødet i, og varm igennem. Server med jasminris og cashewnødder.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler