4 pers.
250 g majs
3 dl mælk
2 dl hvedemel
1 æg
1/2 tsk. salt
1 spsk. olie Olie til stegning
Fyld:
1-2 grønne peberfrugter i strimler
1-2 løg i skiver
400 g kalkunbryst i strimler
Salt, peber Olie til stegning
Tilbehør: snittet iceberg, rucola, agurkeskiver, cherrytomater, majs og cremefraiche-dressing
Kom ingredienserne til pandekagedejen i en blender, og blend et kort øjeblik. Lad dejen hvile, mens fyldet laves. Brun kødet i olie, og krydr med salt og peber. Tilsæt løg samt peberfrugt, og steg videre for svag varme, til kødet er gennemstegt. Anret tilbehørsgrønsagerne på et fad. Bag ca. 12 pandekager på en varm pande med lidt olie. Server pandekagerne varme rullet om kalkunfyld, grønsager og dressing.
Hanne Lysgaard Hansen