Majspandekager med kalkun

Illustration: Suzanne Moffat4 pers.Pandekager:250 g majs3 dl mælk2 dl hvedemel1 æg1/2 tsk. salt1 spsk. olie Olie til stegningFyld:1-2 grønne peberfrugter i strimler1-2 løg i skiver400 g kalkunbryst i strimlerSalt, peber Olie til stegningTilbehør: snittet iceberg, rucola, agurkeskiver, cherrytomater, majs og cremefraiche-dressingKom ingredienserne til pandekagedejen i en blender, og blend et kort øjeblik. Lad dejen hvile,…

Illustration: Suzanne Moffat


4 pers. Pandekager:
250 g majs
3 dl mælk
2 dl hvedemel
1 æg
1/2 tsk. salt
1 spsk. olie Olie til stegning

Fyld:
1-2 grønne peberfrugter i strimler
1-2 løg i skiver
400 g kalkunbryst i strimler
Salt, peber Olie til stegning

Tilbehør: snittet iceberg, rucola, agurkeskiver, cherrytomater, majs og cremefraiche-dressing

Kom ingredienserne til pandekagedejen i en blender, og blend et kort øjeblik. Lad dejen hvile, mens fyldet laves. Brun kødet i olie, og krydr med salt og peber. Tilsæt løg samt peberfrugt, og steg videre for svag varme, til kødet er gennemstegt. Anret tilbehørsgrønsagerne på et fad. Bag ca. 12 pandekager på en varm pande med lidt olie. Server pandekagerne varme rullet om kalkunfyld, grønsager og dressing.

Hanne Lysgaard Hansen

Mest læste artikler