Makronkage

Hermed en dejlig opskrift, som jeg har arvet fra en tante. 3 æg, 1 dl sukker, 15 knuste tvebakker. Æg, sukker og knuste tvebakker blandes og dejen kommes i en smurt springform. Bages ved 180° i ca. 35 min. Serveres lun med flødeskum eller creme fraiche (evt. med sommerens bær f.eks. jordbær, red.). Tips: Hvis...

Hermed en dejlig opskrift, som jeg har arvet fra en tante.

3 æg, 1 dl sukker, 15 knuste tvebakker.

Æg, sukker og knuste tvebakker blandes og dejen kommes i en smurt springform. Bages ved 180° i ca. 35 min. Serveres lun med flødeskum eller creme fraiche (evt. med sommerens bær f.eks. jordbær, red.).

Tips: Hvis æg og sukker piskes inden tilsætning af tvebakker, bliver kagen højere. Den kan flækkes og lægges sammen med flødeskum (og jordbær, red.).

 

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler