Mandelæbler

Illustration: Suzanne Moffat4 pers.4 æbler, gerne belle de boskoopca. 25 g smør4-6 spsk. sukker100 g hakkede mandler2 spsk. mel2 spsk. mælkTilbehør: flødeskumÆblerne skrælles, skæres i tynde både og lægges i et ovnfast fad. Smørret smeltes. Sukker, mandler, mel og mælk tilsættes.Blandingen røres sammen, koges op og fordeles ud over æblerne. Æblerne bages ved 225° i…

Illustration: Suzanne MoffatIllustration: Suzanne Moffat


4 pers.

4 æbler, gerne belle de boskoop
ca. 25 g smør
4-6 spsk. sukker
100 g hakkede mandler
2 spsk. mel
2 spsk. mælk

Tilbehør: flødeskum

Æblerne skrælles, skæres i tynde både og lægges i et ovnfast fad. Smørret smeltes. Sukker, mandler, mel og mælk tilsættes.
Blandingen røres sammen, koges op og fordeles ud over æblerne. Æblerne bages ved 225° i 15-20 minutter, til de er møre, og mandlerne er gyldne.

Server æblerne lune med flødeskum på.

Christine Matthiesen, Langeskov

Mest læste artikler