Mandelkonfektkage

Ingredienser:6 æggehvider 300 g flormelis 300 g mandler Moccacreme 150 g smør 75 g flormelis 1 æggeblomme 70 g mørk chokolade 1⁄2 dl ekstra stærk kaffe Sådan gør du:Mandlerne blendes eller hakkes fint og blandes med flormelis. Æggehviderne piskes stive og mandlerne foldes i. Hældes i en smurt rasp-drysset springform og bages 1 time ved...
Tegning: Suzanne MoffatIngredienser:
6 æggehvider
300 g flormelis
300 g mandler

Moccacreme
150 g smør
75 g flormelis
1 æggeblomme
70 g mørk chokolade
1⁄2 dl ekstra stærk kaffe

Sådan gør du:
Mandlerne blendes eller hakkes fint og blandes med flormelis. Æggehviderne piskes stive og mandlerne foldes i. Hældes i en smurt rasp-drysset springform og bages 1 time ved 175º. Smør og sukker røres hvidt. Chokoladen hakkes fint og opløses i kaffen. Rør æggeblomme og chokolademasse sammen og rør det i smørblandingen. Cremen trækkes over kagen med bagsiden af en gaffel. Kagen sættes på køl indtil servering.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler