Mangokoteletter

Ca. 10-12 koteletterFedtstof til stegning 6-8 madæbler i tynde både 4 store løg Salt, peber, karry 1 glas sød mangochutney (1 1/2 – 2 dl bouillon red.) ca. 1 dl piskefløde Evt. jævning af majsstivelse og vand. Tilbehør: Løse ris, (evt. salat og flutes, red.). Koteletterne brunes på en pande i fedtstoffet tilsat karry. Krydres...

Ca. 10-12 koteletter
Fedtstof til stegning
6-8 madæbler i tynde både
4 store løg
Salt, peber, karry
1 glas sød mangochutney
(1 1/2 – 2 dl bouillon red.)
ca. 1 dl piskefløde
Evt. jævning af majsstivelse og vand.

Tilbehør: Løse ris, (evt. salat og flutes, red.).

Koteletterne brunes på en pande i fedtstoffet tilsat karry. Krydres med salt og peber og lægges taglagt i et ovnfast fad. Løgene svitses let. Æblebådene tilsættes sammen med mangochutney og småsimrer ca. 5 min. Æble-løg-blandingen fordeles over koteletterne, og bouillon hældes ved. Steges videre i en 200 gr. varm ovn i ca. 20-30 min. afhængigt af koteletternes tykkelse. Væden sies fra koteletterne op i en gryde og smages til med fløde og evt. ekstra karry. Jævn evt. saucen. Hæld lidt af saucen over koteletterne, og server resten i en skål.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler