
1-2 svinemørbrad
1 dl olie
1 rød chili
Salt, peber
8 aflange, gule/grønne peberfrugter
1 kg kartofler
4 spsk. Vegeta-krydderi
1/2 hvidkål
4 gulerødder
citronsaft
Sådan gør du:
Læg kød, finthakket chili, olie, salt og peber i en pose, og lad det trække i køleskabet et par timer. Bag peberfrugterne i ovnen ved 200º, til de er lysebrune (ca. 10 min.), og træk skallen af. Kog kartoflerne 10 min. Kom 3 spsk. Vegeta-krydderi i og gem det kogte vand. Afkøl kartoflerne, skær dem i skiver, og læg dem i et ovnfast fad. Hæld kartoffelvand på. Drys 1 spsk. Vegeta-krydderi over, og bag i ovnen ved 200º i 30 min. Steg mørbraden på panden i ca. 15 min. Snit hvidkål og gulerødder fint og dryp med citronsaft. Steg peberfrugterne et kort øjeblik på en varm pande og server dem til.