Ingredienser (8-12 personer):
1 svinemørbrad
salt, peber
olie til stegning og pensling
2 store kartofler
8 cherrytomater
1 potte brøndkarse
Balsamico Glaze
Skær toppen af tomaterne, krydr med salt og peber, dryp med olie og bag dem med kartoflerne i de sidste ca. 15 min. Skær kødet i skiver. Læg en på hver kartoffel.
Sæt tomat på, dryp med Balsamico Glaze og pynt med brøndkarse.
1 svinemørbrad
salt, peber
olie til stegning og pensling
2 store kartofler
8 cherrytomater
1 potte brøndkarse
Balsamico Glaze
Tilberedning:
Skær toppen af tomaterne, krydr med salt og peber, dryp med olie og bag dem med kartoflerne i de sidste ca. 15 min. Skær kødet i skiver. Læg en på hver kartoffel.
Sæt tomat på, dryp med Balsamico Glaze og pynt med brøndkarse.