4-6 pers.

i tykke skiver
5 gulerødder
5 porrer
2 rødløg
1⁄2 kg champignon i skiver
1 ds. hakkede tomater med
oregano og basilikum
1 ds. hakkede tomater med chili
1 ds. hakkede tomater med peber
Smør eller olie til bruning
Tilbehør: kartofler eller ris samt salat og hvidløgsflutes
Skræl gulerødderne, og skyl porrerne grundigt, og snit dem i tynde strimler (julienne). Skær rødløgene i smalle både.
Rens og skær champignonerne i tynde skiver, brug evt. en æggedeler. Brun kødet i lidt smør eller olie, og læg det i et ildfast fad.
Svits grønsager på panden, og fordel dem over kødet.
Hæld tomaterne over, og sæt fadet i ovnen ved 175°C i 45 min. Sæt flutes ind 10-15 min, før retten er færdig.
Else Jeppesen, Ullerslev