Mors marinerede kartoffelsalat

Ingredienser:1⁄2 kg små nye kogte kartofler 1⁄2 snittet icebergsalat 125 g fine ærter 10 radiser i skiver 1⁄2 rødløg i tern 1 stort bdt. grofthakket dild Marinade: 1 dl rapsolie 1 dl vand 1⁄2 dl hvidvinseddike 1⁄2 spsk. dijonsennep 2 fed finthakket hvidløg Sukker Salt, peber Sådan gør du:Kom kartofler, icebergsalat, ærter, radiser, løg og...

Illustration: Suzanne MoffatIngredienser:
1⁄2 kg små nye kogte kartofler
1⁄2 snittet icebergsalat
125 g fine ærter
10 radiser i skiver
1⁄2 rødløg i tern
1 stort bdt. grofthakket dild

Marinade:
1 dl rapsolie
1 dl vand
1⁄2 dl hvidvinseddike
1⁄2 spsk. dijonsennep
2 fed finthakket hvidløg
Sukker
Salt, peber

Sådan gør du:
Kom kartofler, icebergsalat, ærter, radiser, løg og dild i en skål. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, smag til med salt, peber og lidt sukker og hæld den over salaten. Bland og lad salaten trække 10 min. inden servering.

Mest læste artikler