Mosters frugtsalat

4 portioner 1ds. ananas i tern (ca. 450 g), 1 ds. mandariner, 1 klase vindruer, 1-2 æbler, 1-2 pærer, 1 stor banan, ca. 100 g mørk hakket chokolade, 75 g hakkede nødder, 3 æggeblommer, 1/4 l piskefløde. Æggeblommer og ananassaft piskes i en gryde til en creme i vandbad (eller over svag varme til den...
Twitter Print

4 portioner
1ds. ananas i tern (ca. 450 g), 1 ds. mandariner, 1 klase vindruer, 1-2 æbler, 1-2 pærer, 1 stor banan, ca. 100 g mørk hakket chokolade, 75 g hakkede nødder, 3 æggeblommer, 1/4 l piskefløde.

Æggeblommer og ananassaft piskes i en gryde til en creme i vandbad
(eller over svag varme til den begynder at tykne. Må ikke koge, red.).
Cremen afkøles. Den piskede fløde vendes i den afkølede ananas creme.

De findelte frugter samt nødder og chokoladestykker blandes i. Bananskiverne dog først lige inden serveringen. Pyntes med frugter, hakkede nødder og revet chokolade.

Twitter Print

Mest læste artikler