Mosters frugtsalat

4 portioner 1ds. ananas i tern (ca. 450 g), 1 ds. mandariner, 1 klase vindruer, 1-2 æbler, 1-2 pærer, 1 stor banan, ca. 100 g mørk hakket chokolade, 75 g hakkede nødder, 3 æggeblommer, 1/4 l piskefløde. Æggeblommer og ananassaft piskes i en gryde til en creme i vandbad (eller over sv ag varme til...

4 portioner
1ds. ananas i tern (ca. 450 g), 1 ds. mandariner, 1 klase vindruer, 1-2 æbler, 1-2 pærer, 1 stor banan, ca. 100 g mørk hakket chokolade, 75 g hakkede nødder, 3 æggeblommer, 1/4 l piskefløde.

Æggeblommer og ananassaft piskes i en gryde til en creme i vandbad
(eller over sv ag varme til den begynder at tykne. Må ikke koge, red.).
Cremen afkøles. Den piskede fløde vendes i den afkølede ananas creme.

De findelte frugter samt nødder og chokoladestykker blandes i. Bananskiverne dog først lige inden serveringen. Pyntes med frugter, hakkede nødder og revet chokolade.

Mest læste artikler