Med denne opskrift får du ca. 24 muffins.
Det skal du bruge
- Hvedemel
- Sukker
- Kakaopulver
- Natron
- Bananer
- Madoile
- Flødepst
- Æg
- Chokolode (mindst 50% kakao)
Dej A:
190 g hvedemel, 190 g sukker, 25 g kakaopulver, 1 tsk natron.
Dej B:
2 store modne bananer, 1/2 dl madolie (vindruekerneolie red.).
Dej C:
200 g flødeost naturel, 70 g sukker, 1 æg, 100 g grofthakket chokolade (mi
Sådan gør du
Alle ingredienserne til dej A blandes i en skål. Bananerne moses og blandes med olie (dej B), som blandes med dej A. Dej C blandes i en skål. Muffin-forme fyldes halvt op med A+B blandingen. Herpå fordeles C-blandingen. Bages ved 175° i ca. 20 min.