Nem ristaffel

1 kg kyllinge- eller kalkunkød i strimler, smør og/eller olie karry, 2 glas/ds blandede kinesiske/orientalske grøntsager (bønnespirer, bambusskud, rød peberfrug m.m. i strimler), evt. 1 ds. fin-germajs, 2 ds. kokosmælk Tilbehør: løse ris, 1 ds. ananas i tern, groft revet kokosmel, peanuts, bananer. Brænd karryen af i fedtstoffet og svits kødet heri. Smag til med...

1 kg kyllinge- eller kalkunkød i strimler, smør og/eller olie karry, 2 glas/ds blandede kinesiske/orientalske grøntsager (bønnespirer, bambusskud, rød peberfrug m.m. i strimler), evt. 1 ds. fin-germajs, 2 ds. kokosmælk

Tilbehør: løse ris, 1 ds. ananas i tern, groft revet kokosmel, peanuts, bananer.

Brænd karryen af i fedtstoffet og svits kødet heri. Smag til med salt og peber. Tilsæt kokosmælk. Kog kødet et øjeblik heri til det er mørt. Tilsæt grøntsager og varm retten igennem. Kokosmelet og bananer ristes hver for sig i lidt smør og serveres til sammen med ananas og peanuts.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler