Nøddestegte fiskefileter med kål i urtefløde

Fiskefileter vendt i hasselnøddeflager - lækkert og let.

Til 4 personer

  • 1 æg
  • 1 dl hvedemel
  • 50 g hasselnøddeflager
  • salt, peber
  • smør til stegning
  • 1 spidskål
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl hakkede krydderurter, fx dild og purløg
  • salt, peber
  • Tilbehør: kogte kartofler eller ris

Sådan gør du
Pisk ægget sammen, og bland hvedemel, hasselnøddeflager, salt og peber. Vend derefter fiskefileterne – først i æggemassen, dernæst i mel og nøddeblandingen. Steg fileterne i smør 2-3 min. på hver side ved jævn varme. Snit spidskålen groft, og kom den i en gryde sammen med fløden. Lad det koge et par minutter – kålen skal bevare lidt af sin sprødhed. Tilsæt krydderurterne, smag til med salt og peber, og server blandingen til fiskefileterne

Af Gitte Heidi Rasmussen, 302

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler