Nøddetærte med marengsbund

Ingredienser:3 æggehvider 75 g flormelis 150 g hakkede hasselnødder 200 g knuste makroner 2 dl piskefløde 50 g chokolade Sådan gør du:Pisk æggehviderne stive og pisk dernæst flormelissen i. Vend til sidst de hakkede hasselnødder i marengsen. Bland makroner og piskefløde. Kom marengsen i en smurt tærteform og lad det gå lidt op ad siderne.…


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser:
3 æggehvider
75 g flormelis
150 g hakkede hasselnødder
200 g knuste makroner
2 dl piskefløde
50 g chokolade

Sådan gør du:
Pisk æggehviderne stive og pisk dernæst flormelissen i. Vend til sidst de hakkede hasselnødder i marengsen. Bland makroner og piskefløde. Kom marengsen i en smurt tærteform og lad det gå lidt op ad siderne. Kom makronmassen i midten og bag tærten 35-40 min. ved 175°. Chokoladen smeltes og pensles ud over massen i midten. Server kagen med flødeskum eller softice.

Mest læste artikler