(4 pers.)
250 g kinesiske æggenudler
400 g grønne bønner
300 g skært oksekød
2 spsk. maizena
1 spsk. olie
3 spsk. sojasauce
2 fed finthakkede hvidløg
1/2 tsk. cayennepeber
2 spsk. grofthakkede valnødder
Kog æggenudlerne al dente efter vejledningen på pakken. Skyl og nip bønnerne, og kog dem med nudlerne de sidste 3 min. Hæld vandet fra, og stil nudler/bønner til side. Skær kødet i tynde strimler, og vend dem i 1 spsk. maizena.
Opvarm olien i en gryde, evt. en wok, og steg kødet i 2 min. Bland dernæst soja-sauce, hvidløg og resten af maizenaen i en lille skål, og stil det til side. Kom pasta og bønner i gryden sammen med kødet, og steg 2 min. Kom bouillon, cayennepeber og sojablandingen i, og lad det koge i 2 min. Drys valnødderne over lige før servering.