Olivensnack

500 g grønne og kalamataoliven 100 g hvidløg i urteolie 75 g soltørrede tomater i olie 2 hele tørrede chilier 2 kviste rosmarin ekstra jomfru olivenolie Sæt oliven, hvidløg og tomater til afdrypning. Når de er dryppet af, kommes de i rengjorte glas sammen med chili og rosmarin. Hæld olivenolie over, så det dækker, og...

500 g grønne og kalamataoliven
100 g hvidløg i urteolie
75 g soltørrede tomater i olie
2 hele tørrede chilier
2 kviste rosmarin ekstra jomfru olivenolie

Sæt oliven, hvidløg og tomater til afdrypning. Når de er dryppet af, kommes de i rengjorte glas sammen med chili og rosmarin. Hæld olivenolie over, så det dækker, og luk med låg eller syltepapir, og pynt evt. glasset med en kvist kristtjørn.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler