Olivensnack

500 g grønne og kalamataoliven 100 g hvidløg i urteolie 75 g soltørrede tomater i olie 2 hele tørrede chilier 2 kviste rosmarin ekstra jomfru olivenolie Sæt oliven, hvidløg og tomater til afdrypning. Når de er dryppet af, kommes de i rengjorte glas sammen med chili og rosmarin. Hæld olivenolie over, så det dækker, og…

500 g grønne og kalamataoliven
100 g hvidløg i urteolie
75 g soltørrede tomater i olie
2 hele tørrede chilier
2 kviste rosmarin ekstra jomfru olivenolie

Sæt oliven, hvidløg og tomater til afdrypning. Når de er dryppet af, kommes de i rengjorte glas sammen med chili og rosmarin. Hæld olivenolie over, så det dækker, og luk med låg eller syltepapir, og pynt evt. glasset med en kvist kristtjørn.

Mest læste artikler