Sådan bager du lækre, sprøde cantuccini
Her finder du en oversigt over, de ingredienser du skal bruge for at bage lækre cantuccini. Når du har styr på ingredienserne, er der ikke andet for end at følge opskriften. God fornøjelse!
Ingredienser
- 300 g hvedemel
- 300 g sukker
- 2 æg (str. m/l)
- 75 g smør eller margarine
- ½ tsk. salt
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljesukker eller revet skal af 1 citron
- 150 g mandler med skind
Sådan gør du
De sprøde småkager bages ad to omgange. Mandlerne bruges med skal, da skallen understreger smagen.
- Bland alle ingredienser, undtagen mandler, sammen i en skål.
- Ælt dejen til en ensartet masse.
- Ælt mandlerne ind i massen.
- Del dejen i 3 lige store stykker, og rul stykkerne ud til pølser i en bageplades længde.
- Læg de 3 pølser på bagepapir, og sæt dem på en bageplade.
- Sættes i ovnen ved ca. 210° (alm. ovn). Bages i 20 min.
- Tag dem ud, og lad dem afkøle 5 min.
- Hak pølserne ud til skrå, brede stykker á 1 cm.
- Læg dem på pladen med den snittede flade nedad.
- Sættes i ovnen igen ved ca. 210°. Ristes i ca. 5 min.