Ovnbagt laks med parmaskinke og pasta

Få en super lækker lakseopskrift her.

Ingredienser (4 pers.):
4 laksefileter
citronsaft
salt, peber
4 skiver parmaskinke

Pasta med porrer
250 g båndpasta
4 snittede porrer
50 g smør
2 spsk. citronsaft
revet citronskal af 1/2citron
salt, peber
1 bdt. dild

Sådan gør du:
Start med at dryppe laksefileterne med citronsaft, og krydr dem med salt og peber. Læg derefter parmaskinke rundt om fileterne – så du får nogle små pakker – og læg dem i et smurt ovnfast fad. Bag laksepakkerne i en forvarmet ovn ved 225° i ca. 10 min.

Kog pastaen efter de anvisninger, der står på pakken, og kog de snittede porrer med de sidste par minutter. Hæld vandet fra pastaen og porrerne, og kom straks – mens det er rygende varmt – citronsaft, citronskal, smør og hakket dild i. Smag til sidst til med salt og peber, og server blandingen til laksen.

Twitter Print

Mest læste artikler