Ovnstegte fiskeruller på grønsagsbund

Illustration: Suzanne Moffat 4 pers. 8 fiskefileter12 kartofler4 gulerødderdijonsennep1 selleri4 porrersalt, peber4 løgolie Skær selleri og kartoffel i tern, gulerod og porre i skiver. Løgene snittes groft. Sauter grønsagerne 5 min. i lidt olie, og krydr med salt og peber. Læg grønsagerne i et smurt, ildfast fad. Krydr fiskefileterne med salt og peber på den...
Illustration: Suzanne Moffat
Illustration_Suzanne Moffat
4 pers.

8 fiskefileter
12 kartofler
4 gulerødder
dijonsennep
1 selleri
4 porrer
salt, peber
4 løg
olie

Skær selleri og kartoffel i tern, gulerod og porre i skiver. Løgene snittes groft. Sauter grønsagerne 5 min. i lidt olie, og krydr med salt og peber.

Læg grønsagerne i et smurt, ildfast fad. Krydr fiskefileterne med salt og peber på den ene side, og smør den anden side med lidt sennep. Rul fiskefileterne sammen, så sennepssiden vender indad. Læg rullerne oven på grønsagerne, og sæt fadet i ovnen ved 200° C cirka 30 minutter.

Kirsten Spedtsberg, Vester Nebel

Mest læste artikler