Pandekager med peanutsalat

Ingredienser (6 pers.):6 madpandekager2 spsk. estragonsennep6 tynde skiver god landskinke6 champignoner i tynde skiver1 bdt. forårsløg i tynde ringe1 pose revet ost200 g champignon i tern1 mellemstor squash i tern1 håndfuld soltørrede tomater1 bdt. forårsløg1 håndfuld rosiner2 håndfulde peanuts Sådan gør du:Pandekagerne lægges fladt på bordet og smøres med estragonsennep. Skinken lægges på og ovenpå...

Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (6 pers.):
6 madpandekager
2 spsk. estragonsennep
6 tynde skiver god landskinke
6 champignoner i tynde skiver
1 bdt. forårsløg i tynde ringe
1 pose revet ost
200 g champignon i tern
1 mellemstor squash i tern
1 håndfuld soltørrede tomater
1 bdt. forårsløg
1 håndfuld rosiner
2 håndfulde peanuts

Sådan gør du:
Pandekagerne lægges fladt på bordet og smøres med estragonsennep. Skinken lægges på og ovenpå lægges de tyndt skårne champignon og forårsløg. Halvdelen af osten drysses over pandekagerne, og de rulles sammen. Læg pandekagerullerne i et ovnfast fad og drys den sidste halvdel af osten over. Bag pandekagerne, til de er gyldne – i ca. 12 min. ved 180º i almidelig ovn. Til peanutsalaten ristes champignon, squash og soltørrede tomater let på en pande og hældes i en skål. Hold dem varme og drys med snittede forårsløg, rosiner og peanuts lige inden servering.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler