Pærelet salat

Ingredienser 1 rødbede, ca. 250 g 2 gulerødder, ca. 170 g 1-2 faste pærer, ca. 170 g ca. 75 g friske bønnespirer Marinade: 1 spsk. vindruekerneolie 1 spsk. hvidvinseddike 1 tsk. friskrevet peberrod 1 spsk. vand Skræl rødbede og gulerødder, og riv dem groft. Fjern blomst, stilk og kernehus fra pærerne, og skær dem i...

Ingredienser

  • 1 rødbede, ca. 250 g
  • 2 gulerødder, ca. 170 g
  • 1-2 faste pærer, ca. 170 g
  • ca. 75 g friske bønnespirer

    Marinade:

  • 1 spsk. vindruekerneolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 1 tsk. friskrevet peberrod
  • 1 spsk. vand

Skræl rødbede og gulerødder, og riv dem groft. Fjern blomst, stilk og kernehus fra pærerne, og skær dem i tynde både. Skyl bønnespirerne, og lad dem dryppe af. Bland salaten. Bland ingredienserne til marinaden. Smag til med salt og peber. Hæld marinaden over, og bland det hele godt.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler