Pærer med is og chokolade

1 ds. babypærer, vanilleis.Chokoladesauce: 100 g mørk chokolade,1 spsk smør, 2 tsk kakao, 1 1/2 dl piskefløde. Drys: kandiserede violer. Bræk chokoladen i små stykker og kom den i en gryde sammen med smørret. Smelt den ved meget s vag varme og rør i det af og til. Rør fløden sammen med kakaoen og lad...

1 ds. babypærer, vanilleis.
Chokoladesauce: 100 g mørk chokolade,1 spsk smør, 2 tsk kakao, 1 1/2 dl piskefløde. Drys: kandiserede violer.

Bræk chokoladen i små stykker og kom den i en gryde sammen med
smørret. Smelt den ved meget s vag varme og rør i det af og til.
Rør fløden sammen med kakaoen og lad saucen koge kraftigt i 2-3 min. Lad pærerne dryppe godt af. Anret dem på tallerkener og garnér med is. Servér pærer og is maskeret med den varme chokoladesauce og drysset med violer.

 

Mest læste artikler