Pærer med is og chokolade

1 ds. babypærer, vanilleis.Chokoladesauce: 100 g mørk chokolade,1 spsk smør, 2 tsk kakao, 1 1/2 dl piskefløde. Drys: kandiserede violer. Bræk chokoladen i små stykker og kom den i en gryde sammen med smørret. Smelt den ved meget svag varme og rør i det af og til. Rør fløden sammen med kakaoen og lad saucen...

1 ds. babypærer, vanilleis.
Chokoladesauce: 100 g mørk chokolade,1 spsk smør, 2 tsk kakao, 1 1/2 dl piskefløde. Drys: kandiserede violer.

Bræk chokoladen i små stykker og kom den i en gryde sammen med
smørret. Smelt den ved meget svag varme og rør i det af og til.
Rør fløden sammen med kakaoen og lad saucen koge kraftigt i 2-3 min. Lad pærerne dryppe godt af. Anret dem på tallerkener og garnér med is. Servér pærer og is maskeret med den varme chokoladesauce og drysset med violer.

 

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler