Pæresyltetøj med fennikelfrø

Ingredienser: 8 skrællede pærer, ca. 900 g 250 g rørsukker 100 g almindelig sukker saften fra 1⁄2 citron 1 spsk. fennikelfrø 1 1⁄2 dl vand 1 1⁄2 tsk. rød melatin Atamon Sådan gør du: Skær de skrællede pærer i små stykker. Kom alle ingredienserne i en gryde, og lad det simre i 30 min. Rør...

Illustration: Suzanne MoffatIngredienser:
8 skrællede pærer, ca. 900 g
250 g rørsukker
100 g almindelig sukker
saften fra 1⁄2 citron
1 spsk. fennikelfrø
1 1⁄2 dl vand
1 1⁄2 tsk. rød melatin
Atamon

Sådan gør du:
Skær de skrællede pærer i små stykker. Kom alle ingredienserne i en gryde, og lad det simre i 30 min. Rør imens melatinen ud i 2 spsk. sukker, og drys det til sidst i gryden under omrøring. Er pærerne meget hårde, kan du blende dem med en stavblender. Hæld syltetøjet på varme, Atamonskyllede glas og lad dem køle af.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler