Pæresyltetøj med fennikelfrø

Ingredienser: 8 skrællede pærer, ca. 900 g 250 g rørsukker 100 g almindelig sukker saften fra 1⁄2 citron 1 spsk. fennikelfrø 1 1⁄2 dl vand 1 1⁄2 tsk. rød melatin Atamon Sådan gør du: Skær de skrællede pærer i små stykker. Kom alle ingredienserne i en gryde, og lad det simre i 30 min. Rør…


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser:
8 skrællede pærer, ca. 900 g
250 g rørsukker
100 g almindelig sukker
saften fra 1⁄2 citron
1 spsk. fennikelfrø
1 1⁄2 dl vand
1 1⁄2 tsk. rød melatin
Atamon

Sådan gør du:
Skær de skrællede pærer i små stykker. Kom alle ingredienserne i en gryde, og lad det simre i 30 min. Rør imens melatinen ud i 2 spsk. sukker, og drys det til sidst i gryden under omrøring. Er pærerne meget hårde, kan du blende dem med en stavblender. Hæld syltetøjet på varme, Atamonskyllede glas og lad dem køle af.

Mest læste artikler